sheli mix m6 için ürünler (5)

Reishi, Mantar, Reishi Mantarları 10:1 50 g - Reishi, Mantar, Reishi Mantarları 10:1 50 g

Reishi, Mantar, Reishi Mantarları 10:1 50 g - Reishi, Mantar, Reishi Mantarları 10:1 50 g

Adaptogenler, insan vücudu ve zihni üzerinde belirli bir etki ile karakterize edilen toksik olmayan bitkilerdir. Tüm adaptogenlerin ortak özelliği, stresin etkilerini azaltmak ve vücudun istenmeyen dış koşullara uyum sağlamasını kolaylaştırmaktır. Reishi, genellikle ölü veya canlı ağaçlar ve gövdeleri etrafında yetişir. Çoğu, meşe ve kayın gibi yaprak döken ağaçlardır. Geçmişte bu mantar yalnızca doğal koşullarda yetişiyordu ve çok nadir olduğu için oldukça pahalıydı. Son birkaç on yıldır ticari olarak yetiştirilmektedir, bu da onu daha erişilebilir hale getirmiştir. Reishi'nin bağışıklık sisteminin aktivitesini modüle etme, kanser hücrelerini öldürme veya uygarlık hastalıklarının gelişimini önleme yeteneklerini kanıtlayan birçok çalışma yapılmıştır. Reishi, demir, magnezyum, kalsiyum, çinko, bakır, manganez ve diğerleri gibi birçok vitamin ve mineral içerir.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g) - Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g)

Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g) - Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g)

Öğrenci karışımı, farklı kuru meyve türlerini bir araya getirmek için yaygın bir isimdir. Fındık, yer fıstığı, badem ve kuru meyveler gibi bileşenleri içerir. Vivio, <strong>ananaslı</strong> bir öğrenci karışımı hazırladı; bu, egzotik tadı ve aromasıyla karışıma katkıda bulunuyor. Karışımın tüm bileşenleri, iyi oranlarda seçilmiş olup, sağlam bir enerji ve besin maddesi desteği sağlar. Klasik öğrenci karışımı, tıpkı yeniliğimiz olan ananaslı öğrenci karışımı gibi, özellikle yüksek zihinsel ve fiziksel çaba gerektiren dönemlerde önerilmektedir. Patates cipsi ve şekerlenmiş ananas. Bu, her yere götürebileceğiniz çok besleyici bir atıştırmalıktır. İçerdiği fındıklar, fındık veya badem gibi, vücut için çok değerli yağ asitleri kaynağı olabilir. Bilimsel araştırmalar, bu bileşenlerin son derece yüksek EFA - esansiyel doymamış yağ asitleri içeriği ile karakterize olduğunu göstermektedir.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka Baharatı, birçok yemek için evrensel bir baharattır. Kurutulmuş sebzeler, otlar ve zerdeçal üzerine kurulmuştur. Yemeklerin tadını mükemmel bir şekilde vurgular ve onlara hoş bir bitkisel aroma kazandırır. Jarzynka, gereksiz kimyasal katkı maddeleri, maya veya lezzet artırıcılar içermez. & Nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> tuz, şeker, panadip, havuç, mısır, soğan, armut & nbsp; <strong> kullanım </strong> sebzesi çorbalara, soslara, güveçlere, salatalara ve diğer yemeklere eklenir, bu da onlara hoş bir bitkisel aroma kazandırır ve hazırlanan yemeklerin tadını vurgular.